Försäljning 1:a, Santa Maria, Sal, Kap Verde, Melia Dunas Beach Resort & Spa

Försäljning - Cod. 37683

  • Typ: 1:a
  • Område: 78.960 m²
  • Antal rum: 38
  • Våning: 1

Om fastigheten. Lägenheterna ligger på Kap Verde ö, söder om Kanarieöarna, cirka 500 km från Senegals kust och 5,5 timmar från London. Kap Verde är ett demokratiskt och självständigt land sedan 1975, där den genomsnittliga årliga lufttemperaturen ligger runt +25 - +28 grader. Landet har ett tropiskt klimat och det finns inga orkaner, jordbävningar och 112 direktflyg varje vecka. Idag har landet blivit mer och mer populärt som turistmål, var man ska slappna av och fly från kallt på vintern. Turism i landet är en källa till gavel och tillväxten främjar landets tillväxt varje år. För närvarande är tillväxten av turister sedan 2000 115%.

Fastigheten ligger på ön Kap Verde, Sal, som har den största tillströmningen av turister. Platsen för fastigheten ligger inom 5 * resortens (Melia Dunas Beach Resort & Spa) territorium, som säljs som ett privatboende eller investeringsobjekt. Lägenheterna är idealiskt beläget på en av de vackraste stränderna (Ponta Preta) med klart havsvatten - med nya möbler, VVS och modern design. Fastigheten har en terrass (14,25m2) och en trädgård (17,45m2). Det är möjligt att se objektet innan köpsavtalet avbokas (bokningsavgift 2000 Euro). Går själv med en agent till det land där du kommer att spendera 4 dagar och tittar på inte bara lägenheterna utan också möjligheten att lära känna landet.

För mer information kontakta oss eller besök vår hemsida - https://www.capeverdemaria-ross.com

MELIA Dunas Beach Resort & Spa kan kombinera alla nödvändiga kriterier för att skapa en utmärkt långsiktig inkomst.

Plats: Dunesna ligger på kusten och i ett av de mest attraktiva fastighetsländerna.

Tillväxt: Turismen i Kap Verde är blomstrande, där efterfrågan överstiger utbudet. Denna trend förväntas växa inom en snar framtid.

Möjligheter: Dunas Beach Resort & Spa är mer än bara en utväg, det är ett turistmål i sig! Det finns klasser i världsklass som olika restauranger, affärer, barer, ett spa och allt du förväntar dig av toppklassiga badorter.

Tillförlitlighet: Ett projekt av Resort Group. Ett företag med beprövade prestationer, finansiell stabilitet och strategiska partner i världsklass.

Erfarenhet: Ingen annan hotelloperatör är mer erfaren, krävande eller mer lämplig för att uppnå kommersiell framgång än Melia Hotels International, världens största hotellgrupp.

Skydd: Det finns strikt lagstiftning för att skydda Kap Verdeöarna från "överutveckling" och överutbud.

Investeringsinkomst: Investerare dra nytta av långsiktiga hyresintäkter och kapitaltillväxt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB