Försäljning Byggnad, Mindelo, São Vicente, Kap Verde, Rua Dr Nunes de Oliveira

Försäljning - Cod. 36987

  • Typ: Byggnad
  • Område: 640 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Den här fastigheten ligger på en av de bästa stadskärnorna i Mindelos gamla stadsdelar i kolonialstil. Fastigheten ligger nära det gamla koloniala centrumet och de bästa stormarknaderna och shoppingmöjligheterna i staden.

Känns inte som att shoppa eftersom solen skiner igen? Bara gå ut genom ytterdörren, ta en taxi och inom 5 minuter är du på stranden Praia da Laginha, Mindelo populära stadstranda. Naturligtvis kan du också besluta att göra den lätta 15 minuters promenad genom staden till denna vackra strand och det är nattliv barer och restauranger.

Du kan också välja att ta 6 minuters promenad till Mindelo hamn, där du hittar den enda marinan i västra Afrika. För någon udda orsak, marinan attraherar seglare och de du hittar mycket. Särskilt på vintern är det många som besöker Mindelo och gör sina sista förberedelser innan de passerar Atlanten. Runt hamnen hittar du några av de bästa restaurangerna och levande musikställen i staden.

Gott om omgivningen och tillbaka till fastigheten. Den nedbyggda byggnaden har sett bättre dagar, men alla som kan se sig förbi, genom och över alla murarna ser sin potential. Denna stora byggnad har fem rum, en källare, tre rum med balkong och två rum med terrass. Det täcker totalt 640 kvadratmeter. Fastigheten är tom, tillgänglig omedelbart, men måste vara helt renoverad från utsidan och insidan.

Om du letar efter en billig och centralt belägen fastighet i Mindelo centrum, och utsikterna till en ordentlig renovering inte skrämmer dig, kan det här bara vara den perfekta egenskapen att bli till något bra.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB