Försäljning Hotell, ponta do Sol - Ribeira Grande, Santo Antão, Kap Verde, Cha da ponta do sol

Försäljning - Cod. 43037

  • Typ: Hotell
  • Område: 544 m²
  • Antal rum: 13
  • Våning: 272 m2

På spel: Fantastiskt hotellkomplex med 11 rum som ligger uppe på höjderna av den charmiga byn Ponta do Sol, på den populära ön Santo Antão på Kap Verde.

Denna fridfulla oas erbjuder dig inte bara 11 elegant inredda rum med privata badrum och toaletter, utan också en stor terrass med panoramautsikt över havet, som majestätiskt dominerar byn. Grädden på moset ? Ett fullt utrustat kök gränsar till denna terrass, vilket skapar en idyllisk miljö där dina kunder kan festa medan de njuter av den hisnande utsikten.

Dessutom rymmer bottenvåningen en välkomnande reception, två välkomnande lounger och ett rymligt garage, vilket ger denna hotellpärla en praktisk dimension.

Och det är inte allt! För att komplettera detta exceptionella erbjudande kommer du att upptäcka en fristående lägenhet med två sovrum, två badrum, ett modernt kök och en välkomnande matsal. Grädden på moset, en solig terrass och en 272 m² stor trädgård sträcker sig i harmoni med huvudterrassen.

Missa inte denna unika möjlighet att investera i ett hotellkomplex som erbjuder en förtrollande miljö, hisnande vyer och ovärderlig inkomstpotential. Kontakta oss nu för att organisera ett besök och fördjupa dig i denna exceptionella egendoms fängslande värld.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB